Keskustelupalsta

« aihelistaan

Ratakeskustelu


 • Padasjoen Frisbeegolf

  14.7.2015 klo 23:54
  Tänne keskustelut radasta ja puitteista

 • nimimerkki

  Kimmo Ojala

  22.9.2015 klo 11:35
  Hieno rata, hyvät puitteet,tulee käytyä parikymmentä kertaa vuodessa. Voisiko löytökiekkolaatikkoon hommata lukon? On käynyt pari kertaa niin että on ilmoiteltu kadottamistani kiekoista ja kerrottu että ne on laitettu löytölaatikkoon. Ovat kuitenkin nyysitty sieltä vaikka samana päivänä olen käynyt hakemassa. Laatikko lukkoon ja yhteystiedot mistä niitä voisi sitten käydä noutamassa. Tosin kannattaisihan se heitellä siihen malliin ettei kiekot katoa....

 • nimimerkki

  Santtu

  30.9.2015 klo 00:18
  Moro Kimmo,
  tsekkaas loytokiekot.net josko kiekkojasi olisi löytynyt. Seura poimii laatikosta mahdollisimman nopeasti kiekot talteen ja kirjaa ne ko. palveluun.

  Oikeassa toki olet lukollisesta laatikosta. Eiköhän se saada jossakin vaiheessa väsättyä.

 • nimimerkki

  Kimmo Ojala

  8.12.2015 klo 11:02
  Moro.
  Onko rata käytössä niin kauan kun on tällaista keliä? Eli siis ei lunta vielä niin paljon että hiihtolatuja pääsee tekemään.

 • nimimerkki

  topi

  5.1.2016 klo 21:28
  Nyt siellä voi käydä heittelemässä sukset jalassa.

 • nimimerkki

  topi

  10.11.2016 klo 20:04
  Kylläpä on vilkasta keskustelua tällä saitilla.

 • nimimerkki

  Msy

  28.6.2019 klo 11:28
  Otin yhteyttä suoraankin, mutta huomasin tämän palstan jälkeenpäin, niin kokeillaan tätäkin kautta. Tosiaan rata on kyllä hieno ja tämän kevään metsänhoidon jälkeen uusia reittejä korille on siunaantunut kiitettävästi. Väylä 8 olisi kiva, jos vihdoin päivitettäisiin. Mielestäni olisi hyvä, jos jonnekin vasemmalle laitettaisiin mando, ettei heitettäisi enää lenkkipolkua pitkin vanhalle koripaikalle, ja raivattaisiin metsän kautta jonkun näköinen väylä uudelle koripaikalle? Samalla pitäisi tietty ratakarttakin päivittää, niin saataisiin passeli par4 radalle.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Ratakeskustelu